3 Mart 2015 Salı

Clio Renaultsport 220 Trophy EDC


Renault Clio'nun en sportif versiyonu RS artık daha da yüksek performanslı bir versiyona sahip. Görünümünde ufak tefek farklılıklar bulunan aracın kaputunun altında da geliştirme çalışmaları yapılmış.

Mat beyaz gövde rengi seçeneği sunan otomobilin tavan, spoiler ve yan aynaları siyah renkli. 18 inç çaplı jantlara sahip olan model önde 20, arkadaysa 10 mm alçaltılmış süspansiyon sistemiyle donatılmış. Arka amortisörler de artık %40 daha sert ayarlı.


Kapı eşiklerinde üretim numarası yer alan otomobilin iç mekanında metal pedal seti, ısıtmalı ve geliştirilmiş yan desteklere sahip sabit kafalıklı ön koltuklar, kırmızı renkli plastik parçalarla siyah renkli havalandırma ve kapı kolu çerçeveleri dikkat çekiyor.

Daha büyük bir turbo ve elden geçirilmiş egzoz sistemiyle 220 beygir güç, 260 Nm tork üretebilen turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motor 4 ve 5. viteslerde 280 Nm tork sağlayabiliyor. Elden geçirilen yarı otomatik şanzıman %50'ye kadar daha hızlı vites değiştirebilirken direksiyon sistemi de sürücüye daha hızlı cevap verebilecek şekilde hazırlanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder