13 Şubat 2015 Cuma

Ram Laramie Limited


İlk olarak 2012 Chicago otomobil fuarında karşımıza çıkan Laramie Limited donanım seviyesi aynı organizasyonun 2015 versiyonunda yeni tasarımıyla tanıtıldı. İlk olarak Ram 1500 için sunulan paket lüks donanımlara sahip.


Gövdesi üzerinde bol bol krom parça görülebilen pick up farklı tasarıma sahip büyük ön panjuruyla dikkat çekiyor. Büyük tamponlar ve 20 inç çaplı jantlar da yan aynalar ve kapı kolları gibi kromajlı. Yan bölümde büyük basamaklar dikkat çekerken kasa örtüsü standart olarak sunulmakta.

Arka kısımda yarım metre genişliğinde bir RAM logosu bulunan pick up kromajlı stop çerçeveleri, üzerinde donanım seviyesi yazan çıta ve tampon altından uzanan geniş egzoz çıkışlarıyla da dikkat çekiyor.


İç mekanda da devam eden lüks donanımların arasında ön ve arkada ısıtmalı koltuklar, havalandırmalı ön koltuklar, seviyesi ayarlanabilen pedal seti, deri kaplı ön konsol, kemer tokasıyla kapatılabilen deri kapaklı ön koltuk arkası gözleri ve özel işlemeler bulunuyor.

2 yorum:

  1. Günümüzde tasarımlar esinlenilen varlıklara giderek daha çok benzemeye başladı. O ön ızgara salak ile avanak' daki Mutt Cuts arabasını hatırlattı. Kim bilir ileride bunları günlük hayatta benimsemeye bile başlayabiliriz.

    YanıtlaSil
  2. ford f150 de çok iyi pikap ama ram favorim abd de yaşayıp imkanım olsa direkt alırdım

    YanıtlaSil