13 Şubat 2015 Cuma

Kia Trail'ster


Bu yıl büyük gürültü kopartmayan Chicago otomobil fuarında tanıtılan konseptlerden birisi de Kia standında bulunuyor. Soul'un dört tekerlekten çekişli bir versiyonu için pazar araştırması yapan firma bu özelliği hibrit motorla birleştirmiş.

Ana hatları Soul ile aynı olan otomobilde büyük bölümü siyah renkli tamponlar, büyük ön ve arka taban korumaları, geniş çaplı LED sis farları, ince yapılı ön panjur, LED farlar, ek hava çıkışlarına sahip kaput, üç renkli, 19 inç çaplı jantlar, ek sis farları entegre edilmiş yan aynalar, tavana yerleştirilen LED aydınlatmalar, panoramik bez tavan, LED stoplar, yan korumalar ve yükseltilmiş şasi bulunuyor.


İç mekana geçildiğinde seri üretim bir Soul'un yaşam alanına girilmiş gibi hissedilirken döşemeler, uzatılmış vites kolu ve bu bölüme eklenen tutamak farklılıkları oluşturuyor.

Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motoru 188 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen otomobilde gücü arka aksa aktaran bir de elektrik motoru bulunuyor. Bu ünite 36 beygir güç, 136 Nm tork üretebiliyor.

4 yorum:

  1. Soul niye Turkiye pazarina girmiyor? Mini, 500, Juke gibi araclarla basa cikar, fiyat avantajiyla iyi satis rakamlarina ulasir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıralar pazar tepkilerini ölçüyor olabilirler zira ben İstanbul'da birkaç tane gördüm trafikte. Kimsenin özel olarak Soul getirmeye yelteneceğini de zannetmediğimden büyük ihtimalle Kia bir işler çeviriyor.

      Sil
  2. fiyatı juke ve qashqai arasında tutabilirlerse bu hibrit 4x4 türkiye ve avrupada gayet iyi satar beyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten de yabancı ülkelerde olduğu gibi hibritlere vergi indirimi ve bazı avantajlar sunulmadığı sürece Qashqai'den ucuz olması mümkün değil.

      Sil