18 Eylül 2014 Perşembe

G-POWER M6 Gran Coupé


G-POWER'ın güçlendirdiği araçlar kervanına BMW'nin şık sporcusu M6 Gran Coupé de katıldı. Aracın görünümüyle çok oynamayan üretici güç konusunda çok daha cömert davranmış.

21 inç çaplı jantlarıyla farklı bir görünüm sunan otomobilin titanyum egzoz sistemi 12 kg hafifleme sağlamış. Elden geçirilen süspansiyon sistemi de artık daha alçak.


İç mekanda karbon fiber görünümlü deri döşemenin yanında Alcantara döşeme ve arka koltuklar için hazırlanan eğlence sistemi gözlerden kaçmazken ön koltukların arkalarına iPad yuvaları eklenmiş.

Ön fren diskleri 420 mm çaplı olanlarla değiştirilirken ek ücret karşılığında bu diskler karbon seramikten üretilebiliyor. Güçlendirilen fren sisteminde ön aksta 6 pistonlu kaliperler kullanılmış.


Bi-Tronik 5 isimli modifikasyon kitiyle donatılan otomobilin çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru 740 beygir güç, 975 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 200 km/s sürate 10.5 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati de 325 km/s'in üzerine çıkmış.

2 yorum:

  1. merhaba onur bey, g-power hakkında ne düşünüyorsunuz ve favori modifiye firmanız var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı bir firma G-Power ama güç artışlarını biraz daha düşük seviyede de sunabilirler. Gerçi ona da başlıyorlar yavaştan. Favori firmam yok. Marka ve modele göre değişiyor tercihlerim.

      Sil