18 Şubat 2013 Pazartesi

Nissan Note


Geçtiğimiz yıl Japonya ve A.B.D. pazarında satılan versiyonları tanıtılan Nissan Note'un Avrupa'da pazara sunulacak modelleri 2013 Cenevre otomobil fuarında sergilenecek.

Görünüm olarak kardeşlerinden farklı olmayan otomobilin sportif gövde kitine sahip olan versiyonları da bulunacak. Bu araçlarda aşağıya doğru uzayan ön tampon, yeni yan etekler, farklı tasarıma sahip jantlar, spoiler ve ön tamponu andıran dinamik görünümlü arka tampon bulunuyor.


İç mekanı da geçtiğimiz yıl tanıtılan Note modellerinden alınan otomobilin donanımına dokunmatik navigasyon ekranı, dört kameraya sahip kuş bakışı görüntüleme sistemi, kör nokta uyarısı, araç önü için hareket sensörü ve şeritte kalma yardımcısı eklenmiş.


Japonya'da satışa çıkan 1.2 litre hacimli benzinli motorlarının yanında 90 beygir güç, 220 Nm tork üretebilen 1.5 litre hacimli turbo Diesel üniteyle de satılacak olan aracın A.B.D.'de sahip olduğu 1.6 litre hacimli benzinli ünitesiyse ilk etapta Avrupa'da bulunmayacak.

5 yorum:

  1. nissan'in yine ulan ne bicim bi araba yapsak da igrenc olsa diye cok ugrastigi bir modeli. nerede spor arabalarindaki kalite nerede bu kiytirik arabalardaki

    YanıtlaSil
  2. yaris ve jazz'a benzerlikleri olsa da fena değil

    YanıtlaSil
  3. hayatında kaç kere note kullandın da biliyon

    YanıtlaSil
  4. Zevk ve butce meselesi. Ayrica 2008 1.5 dci note kullanicisiyim. Konforu ve surusu gayet iyidir

    YanıtlaSil