15 Kasım 2012 Perşembe

Volkswagen Beetle ve Beetle Cabriolet Exclusive


Volkswagen'in Exclusive donanımı iki yeni araçta daha sunuluyor. Beetle'ın Cabriolet ve sabit tavanlı modellerinde göreceğimiz donanım. Sport ve Design paketlerine ek olarak alınabiliyor.


Dışarıdan bakıldığında 18 veya 19 inç çaplı jantlarından tanınabilecek olan paket iç mekanda Exclusive armalı eşik kaplamaları, üç değişik renk kombinasyonuna sahip deri döşeme, baklava desenli ve sportif yan desteklere sahip koltuklar, piyano siyahı kaplamalar, özel paspaslar ile deri kaplama direksiyon simidi, el freni kolu ve vites topuzundan oluşuyor.

Sadece 1.2 ve 1.4 litre hacimli benzinli motorlarla birlikte alınabilecek olan Exclusive donanımına sahip Beetle modellerinin fiyatı Almanya'da 22.650 Euro seviyesinden başlayıp 30.500 Euro'ya kadar çıkıyor.

2 yorum:

  1. Bu tür tarz arabaları neden özellikle olması gereken fiyatından daha pahalı satarlar ki?
    Bunu 10.000 - 15.000 € aralığına çekseler ne olacak?
    Polo'nun satışları mı azalacak? Azalsın! Sen de kaldır gitsin Polo'yu. Ruhsuz, zevksiz arabalara bineceğimize, tarz sahibi araçlara bineriz. Hem belli mi olur, bu sayede herkesin içinde saklı duran sanatçı kişilikleri de uyandırırız belki?

    YanıtlaSil
  2. Bu tür araçları kar düşüncesiyle fiyatlandırıyor üreticiler. Aynı motor ve yürüyen aksama sahip Golf ve Scirocco modelleri yerine Beetle düşünen bir insan orijinal tasarıma daha çok para verebilir diye düşünüyor üreticiler ki haksız da sayılmazlar.

    YanıtlaSil