29 Ekim 2012 Pazartesi

Kia Cadenza


Yeni modelleri 2009 yılında tanıtılan Kia Cadenza'nın makyaj zamanı geldi. Güney Kore pazarında K7 ismiyle satılan araç büyük kardeşi K9'a benzer tasarımıyla dikkat çekiyor.

Ön ve arka kısımlarda yoğunlaşan makyaj operasyonunda yeni tamponlar, far ve stoplar, farklı tasarıma sahip jant opsiyonları, hafifçe yenilenen bagaj kapağı ve yeni nesil Kia modellerinin yüzünü yansıtan ön panjurun yanında ön çamurlukların arkasına eklenen hava çıkışları da gözden kaçmıyor.

4 yorum:

  1. bmw 5 serisinin çakması olmuş, gayet güzel. iç tasarımda da bmw nin joystick vitesini alıp kianın o iğrenç direksiyonunu koymazlarsa gayet güzel satış rakamlarına ulaşır. onur bey Türkiyeye gelecek mi bu model? bir de hep merak ediyorum arabalarla bu kadar içli-dışlı bir insansınız, sizin arabanız hangi marka ve model?

    YanıtlaSil
  2. Halı hazırda Optima geldiğinden büyük ihtimalle gelmeyecek Türkiye'ye. Zaten motor seçenekleri saçma sapan vergi sistemimize uygun değil pek.

    Gerek bu vergi sistemi, gerekse kullanabileceğim yığınla araç olduğundan bir otomobilim yok.

    YanıtlaSil
  3. Onur Bey ülkemize gelen arap vatandaşları küçük görmek niyetinde değilim ancak bizim memlekette adamların kullandıkları araçların tatilde harcadıkları benzinle normal tr vatandaşı 1 yıl geçinir
    Türk Öğün Çalış Güven
    3lemesinde emeğimiz karşılığını bulmadı hiç şimdiye kadar.

    YanıtlaSil
  4. Grey market müşterileri ve şirket sahipleri kullanabiliyor zaten artık araç. Saçma sapan bir hal aldı otomobil pazarı.

    YanıtlaSil