12 Eylül 2012 Çarşamba

Volvo V40 R-Design


Volvo'nun R-Design donanım paketine sahip modelleri çoğalıyor. Markanın premium C segmentinde yer alan şık hatchback modeli V40 da artık daha sportif bir görünüme sahip.

R-Design paketinin tipik değişikliklerini barındıran araçta daha sportif görünümlü ve LED aydınlatmalı ön tampon, daha zarif yan etekler, slt kısmında difüzör ve egzoz sisteminin çift çıkışının görülebildiği yeni arka tampon, spoiler ve 17 inç çaplı jantlar bulunuyor. Opsiyon olarak 18 inç çaplı jantlar da sunan Volvo'nun bu paketinde göze hoş görünmeyen tek şey arka tampon üzerine alınmış sis farları.


Fotoğraflarda görülen Rebel mavi dışında 6 ayrı gövde rengi seçeneğine sahip olacak V40 R-Design'ın iç mekanında koyu renkli döşemeler dikkat çekiyor. R-Design logolu koltuklar ve direksiyon simidinin yanında TFT gösterge paneli de oldukça sportif görünüyor. Standart modellerde sunulmayacak alüminyum konsol kaplamalarına da sahip olan otomobilde metal pedal seti de standart donanımda olacak.

Motor gücü 115 ile 254 beygir arasında değişen V40 ailesinin tamamı için sunulan R-Design paketiyle birlikte 10 mm alçaltılmış ve daha sert süspansiyon sistemine sahip sportif şasi de opsiyonel olarak alınabiliyor.

9 yorum:

  1. volvo yine yapmış

    Arabayı yanlamak olarak görmeyenlerin arabası Volvo

    YanıtlaSil
  2. Bence çok güzel olmuş.Bunun buz beyazı ya da elektrik gümüş rengi ortalığı yıkar. R-Design kitler gerçekten Volvo'ları bambaşka bir hale getiriyor.

    YanıtlaSil
  3. artik her volvo haberini heyecanla karsiliyoruz ve her volvo haberi okudugumuza takip ettigimize degiyor. cok guzel olmus harika olmus ne desem bilemedim.

    YanıtlaSil
  4. Gercekten guzel bi calisma ve bunu sport tourer versiyonu yani station wagon geliyor.

    YanıtlaSil
  5. V40 v60 ve v70 in arasina bir de v40 in sport tourer inin gelcegini pek sanmiyorum. V50?

    YanıtlaSil
  6. V50 üretimi durdu galiba yerini alacak yeni v40 tourer

    YanıtlaSil
  7. İsminin ne olacağını bilemiyorum ama bu segmentte bir aracı daha olacak Volvo'nun.

    YanıtlaSil
  8. Onur bey

    V40'ın diğer versiyonu V40 Cross Country tanıtıldı.

    Linkini veriyorum.İncelemenize değecek bir araç olmuş..

    https://www.media.volvocars.com/global/enhanced/en-gb/Media/Preview.aspx?mediaid=45550

    YanıtlaSil
  9. Bana da geldi bülten de sıra gelmedi daha yazmak için :)

    YanıtlaSil