7 Aralık 2011 Çarşamba

Renault Laguna Coupé

 
Renault'nun şık coupé modeli Laguna Coupé 2012 yılına ufak tefek yeniliklerle girecek. Tasarımında küçük değişiklikler bulunan aracın motorlarıysa korunmuş.

Son yılların modası olan LED gündüz farları Laguna Coupé'nin görünümünü az da olsa etkilerken yeni jant seçenekleri görünüme biraz daha canlılık katıyor. Aracın donanımına, daha önce sadece Monaco GP gibi sınırlı seri modellerde sunulan siyah renkli tavan eklenmiş.


İç mekanında en önemli yenilik dikişleri görülebilen deri kaplı ön konsol olarak açıklanırken donanımda da zenginleştirmeye gidilmiş.

Motor seçeneklerinde yeniliğe gidilmeyen otomobilin turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli ünitelerinden Diesel olanı 150, 175 ve 180 beygir güç üretebilen versiyonlara sahipken benzinli model 170 ve 205 beygir güç üretebilen seçenekler sunuyor. 240 beygir güç üretebilen motorlardan benzinli olanı 3.5, turbo Diesel olanıysa 3 litre hacimli.

V6 ünitelerle birlikte 170 ve 175 beygir gücündeki motorlar 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulurken diğer üniteler 6 ileri vitesli manuel şanzımanla satılacak.

2012 yenilikleri arasında start/stop, akıllı alternatör ve fren enerjisi geri dönüşüm sistemi bulunan otomobilin 150 beygir gücündeki turbo Diesel motora sahip modeli 4.5 litre/100 km'lik ortalama yakıt tüketimine sahip.

Laguna Coupé'nin Avrupa pazarında başlangıç fiyatıysa 31.500 Euro olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder