2 Nisan 2011 Cumartesi

Geiger Ford Mustang Shelby GT640 Golden Snake


Amerikan otomobilleri üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Alman firma GeigerCars.de daha önce bir modifikasyon kitini tanıttığı Ford Mustang Shelby GT500 için yeni bir paket yarattı.

Daha önce tanıtımı yapılan versiyondan daha güçsüz olan araçta dikkat çeken yenilikler karbon fiber motor kaputu, 20 inç çaplı jantlar, yenilenen egzoz sistemi, ayarlanabilir süspansiyon sistemi ve mat altın gövde rengi olarak sıralanabilir. Otomobilin aerodinamik yapısını iyileştirebilmek için ön tamponun altına karbon fiberden üretilmiş küçük bir splitter da eklenmiş.

Kaput altında bulunan kompresör beslemeli, 5.4 litre hacimli v8 motor 640 beygir güç, 789 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 295 km/s olarak açıklanırken deneme amaçlı ilk model Almanya'da 89.000 Euro fiyattan satılığa çıktı.

2 yorum:

  1. iç tasarım standart kötü amerikan tasarımından daha da kötü olmuş. o ekranı görebilmek için sanırım yolu takip etmeden araba sürmek şart.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de yazık oluyor bu araçlara. O kadar güzel bir dış görünüşe bu kadar basit ve kalitesiz bir iç makan tasarlamak suç işlemek resmen. Dediğiniz gibi ergonomi konusunda da çalışılması gerekiyor.

    YanıtlaSil