28 Mart 2011 Pazartesi

Suzuki Swift S-Concept


Suzuki'nin 2011 Cenevre otomobil fuarı sürprizi Swift modelinin S-Concept isimli sportif konsept versiyonu oldu. Swift Sport'un gelecekte üretilecek modellerinin bir provası niteliğinde olan otomobil makyajlı Swift'in ilk özel modeli.

Dışarıdan bakıldığında daha sportif çizgilere sahip olan ön tampon, hava girişine sahip yan etekler, 18 inç çaplı jantlar, kırmızı fren kaliperleri, delikli fren diskleri ve hava çıkışlarına sahip bir arka tamponla dikkatleri üzerine çeken otomobilin arka kısmında bulunan büyük spoiler, çift egzoz çıkışı ve difüzör ayrıca dikkat çekiyor.

İç mekana geçildiğinde gövdenin özel sarı rengiyle süslenmiş siyah renkli deriyle kaplı Recaro marka koltuklar, alüminyum pedal seti, piyano siyahına boyanmış konsol parçaları ve deri direksiyon sistemi dikkat çekiyor.

1.6 litre hacimli bir motorla donatıldığı belirtilen aracın teknik verileri paylaşılmazken şanzımanın 6 ileri vitesli manuel bir ünite olduğu belirtildi. 3.890 mm boya, 1.755 mm ene ve 1.475 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesiyse 2.430 mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder