19 Ocak 2011 Çarşamba

Toyota GRMN iQ Racing Concept


İlk örneği 2009 yılında tanıtılan iQ GRMN'in ikinci konsept modeli 2011 Tokyo otomobil fuarı sırasında tanıtıldı. Eskisinden daha sportif bir görünüme sahip olan aracın motor gücü de artırılmış.

Gazoo Racing ve MN tarafından hazırlanmış olan aracın genişleyen çamurlukları, daha köşeli tasarıma sahip ön ve arka tamponları, krom ön panjuru, önde bulunan LED gündüz farları, ek hava çıkışlarına sahip motor kaputu ve gövde grafikleri sportif görünümü desteklerken ön splitter, yan etekler, arka difüzör, bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler ve C sütununun dış kısmına yerleştirilen deflektörler aerodinamik değişiklikleri oluşturmakta.

Fren ve egzoz sistemi modifiye edilen otomobilde alçaltılmış süspansiyonla birlikte 17 inç çaplı jantlar dikkat çekiyor. İç mekanında yarış koltukları, alüminyum pedal takımı, çift renkli, deri kaplama direksiyon simidi, takla kafesi ek göstergeler ve indigo aydınlatmalı ana gösterge panelinin yanında vites topuzu ve el freni kolu da kırmızı deriyle kaplanmış.

Motor kaputunun altında kompresör beslemeye sahip bir motor olduğunu açıklayan firmalar bu motorun hacmini veya gücünü açıklamaktansa kaçındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder