26 Aralık 2010 Pazar

PRIOR Mercedes-Benz E Serisi Coupé


Yeni nesil Mercedes E Serisi Coupé modelleri için görsel kit sunan markalar arasına PRIOR Design da katıldı. Yol tutuş performansı da geliştirilen aracın motor modifikasyonu da eksik kalmamış.

Daha köşeli tasarımı, yuvarlak sis farları ve ek havalandırma çıkışlarıyla dikkat çeken yeni ön tamponun altına bir splitter ekleyen PRIOR Design yenilediği ön panjura da kendi logosunu yerleştirmiş. Yan etekleri de makyajlanan otomobilde kullanılan 20 inç çaplı jantlar (Lastik setiyle birlikte 2.490 Euro) mat siyah, parlak siyah veya gri renklerde ısmarlanabiliyor.

Arka tamponunun alt kısmına bir difüzör eklenen aracın egzoz sistemi artık dört çıkışa sahipken birisi bagaj kapağının (249 Euro), diğeriyse arka camın üzerinde (229 Euro) bulunan iki adet spoiler yüksek süratlerde arka kısmın yere daha sıkı basmasını sağlıyor.

İç mekanında büyük bir değişiklik bulunmayan otomobilin deri döşemelerine kontrast oluşturan dikişler, PRIOR Design logoları ve karbon fiber kaplamalar dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor.

Aracın motor seçenekleri için modifikasyon kitleri de sunan firma motor seçeneğine göre gücü 75 beygire kadar artırabiliyor. Hem görünüm hem de yol tutuşu iyileştiren 35 mm'lik süspansiyon sistemi alçaltmasıysa 249 Euro karşılığında sunulan bir opsiyon.

1 yorum:

  1. bir tane böyle araç almak istiyorum hayırlısıyla.

    YanıtlaSil