20 Eylül 2010 Pazartesi

Chevrolet Cruze

Chevrolet, 2010 Paris otomobil fuarında Cruze modelinin yeni motor seçeneğini tanıtacağını duyurdu. 1.6 litre hacimli benzinli motorun yenilenmesiyle ortaya çıkan ünite yeni bir şanzımana da sahip olacak.

Değişken supap ayarı ve yenilenen elektronik kontrol ünitesi sayesinde 124 beygir güç, 157 Nm tork üretebilen motor, 113 beygir güç, 150 Nm tork üretebilen eski motordan daha ekonomik.

Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olan motor seçeneğiyle 6 ileri vitesli otomatik şanzıman opsiyonu da alınabiliyor.

5 yorum:

  1. Dört dörtlük otomobil. LPG ile alınabilecek en mantıklı otomobil oldu böylece.

    YanıtlaSil
  2. Onur hocam tavsiye eder misin alalım mı 35 bin liraya, yoksa o fiyata şu var ona bak der misin ?

    YanıtlaSil
  3. Cruze, birçok özelliği birlikte sunabilen bir araç. Sınıfında tercih edilmesi gayet mantıklı fakat bir öneride bulunabilmem için nasıl kullanılacağını bilmem gerekiyor. Örneğin benim gibi performans odaklı bir kullanım arıyorsanız Cruze'u önermem.

    YanıtlaSil
  4. Onur Bey bu aracın ltz donanım dizel otomatiği ile ilgileniyorum tavsiye eder misiniz? d sınıfı almak istemiyorum yaşım itibariyle

    YanıtlaSil
  5. Turbo Diesel motor seçeneği 2 litre hacimli ve oldukça güçlü. Doğrusunu söylemek gerekirse Cruze kasasını rahat hareket ettirebilen tek motor da o. Otomatik şanzımanı zaten Astra ve Insignia'dan tanıyoruz. Bence iyi seçim.

    YanıtlaSil