21 Temmuz 2010 Çarşamba

NOVITEC TRIDENTE Quattroporte SPORT Kompressor


NOVITEC TRIDENTE, Maserati'nin sportif sedan modeli Quattroporte için kompresör kiti sunmaya başladı. Daha önce GranTurismo S için sunulan kit şimdi de aynı motoru kullanan Quattroporte S ve Quattroporte Sport GT-S için üretiliyor.

Aracın sade dış görünümünde büyük bir değişiklik yapmayan firma, yol tutuşu iyileştirmek için 21 inç çaplı jantlar, ince bir bagaj üstü spoiler ve yüksekliği ayarlanabilen süspansiyon sistemini donanıma dahil etmiş.

İç mekanı baştan başa kişiselleştirmeye izin veren NOVITEC TRIDENTE, değişik renklerde deri ve Alcantara döşeme, karbon fiber kaplamalar, Blu-Ray oynatıcısı bulunan televizyon sistemi ve internet bağlantısı gibi aksesuarlar sunmakta.

Otomobilin 4.7 litre hacimli v8 motoruna uygulanan kompresör besleme sayesinde güç 590 beygire, torksa 572 Nm'ye yükselmiş. Bu verilerle otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 4.6 saniyeye inerken 0'dan 200 km/s'e ulaşmak için 14.9 saniye geçmesi gerekiyor. Aracın yeni maksimum süratininse 295 km/s olduğu açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder