23 Nisan 2016 Cumartesi

Audi A6 ve A7


Alman üretici Audi, 2014 yılında makyajladığı A6 ve A7 ailelerini bir kere daha tazeliyor. Tahmin edileceği gibi tasarımda yer alan farklılıkları görebilmek için çok yakından bakılması gerekse de bazı seçenekler kendilerini daha kolay belli ediyor.


Yeni gövde renkleri ve jant tasarımları gibi beklenen farklılıkların ardından S Line paketinde tampon ve ön panjuru hafifçe elden geçirdiği görülen Audi, iç mekanda da yeni döşeme renkleri ve kaplamalar sunuyor. Butün araçlarda LED iç mekan aydınlatması standart olurken arka koltuk eğlence sistemi yerinden sökülebilen tabletlere kavuşmuş.

3 yorum:

  1. e class yenilendi bmw5de yakındır . Ama audi6nın yenilenmeyip makyajlanması gayet doğal çünkü yeni a4e bakarsak makyajdan hallice bi karoser yeniliği görüyoruz .gerek yok . siz yapmayın. olan japonların efsane kasalarına oluyor . ah be çekik gözlü mühendisler ledleyip geçseydiniz keşke o güzelim kasaları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzelim kasaları heba ettiler doğrudur.

      Sil
  2. Ben hep derdim,2000 sonrası çıkan ister alt sınıf, ister orta sınıf veya en üst sınıf araçlar olsun artık motor teknolojisi ilerlediği için kullanıcılar motorlarının kalite güç veya teknolojisinden öte,aracın tipi, makyajı,gösterişi, genişliği veya benzeri parça malzeme kalitelerine önem verdikleridir.Buda en doğal haklarıdır.Önemli bir hatırlatma vede sorun söylemek gerekir ki, oda Milenyum çağının başlarında geliştirilen bu ileri teknolojik vede beyinli araç motorlarının fabrikalar veya belli bölge servisleri dışında Oto Sanayi dediğimiz geniş ölçekli araç tamir yerlerinin,motor ustası ve teknik anlamada bilgisi olan genç ustaların yeterince yetişmemesidir ve buna üretici marka ve firmaların ciddi anlamda destek vermemesidir.Yoksa bu işlerin altın dan kalkılmaz bir zaman sonra.Saygılar.

    YanıtlaSil