23 Nisan 2016 Cumartesi

Infiniti QX Sport Inspiration


Infiniti, model ailesini genişletmeye devam edecekmiş gibi görünüyor. Japon üreticinin Çin'de tanıtacağı konsept, güncel QX60'ın biraz daha sportif versiyonu olarak seri üretime geçecek kardeşi olma yolunda ilerliyor.

Dik konumlanan ön panjur ve ince yapılı LED farları QX60'a göndermeler yapan araçta agresif bir görünüm sunan kaput, büyük jantlar, üst bölümü düzleştirilmiş geniş çamurluklar, genişletilmiş yan etekler, yan aynalar yerine kullanılan kameralar ve gizlenmiş kapı kolları dikkat çekiyor.


Sürpriz olmayan bir şekilde cam tavanla donatılmış olan konseptin C sütunu son dönem Infiniti SUV modellerinde olduğu gibi ön bölüme doğru girinti yapmış. QX60'tan daha kısa yapılı olan Sport Inspirationarka bölümde LED stoplar, spoiler, difüzör, çıkıntı yapmayan tampon ve büyük sayılabilecek egzoz çıkışlarına sahip.

İç mekanı da bir konseptten bekleneni veren otomobilde alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, metal pedal seti, büyük bir bilgi ekranı, asimetrik çizgiler ve sabit sırtlıklara sahip koltuklar bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder