8 Mayıs 2012 Salı

Chrysler 300 Ruyi


A.B.D. merkezli üretici de bu yıl Çin'de ejderha temasına sadık kalan üreticilerdendi. Bu pazara geri dönen marka Pekin'de 300C'nin oldukça etkileyici görünüm sunan bir konsept modelini sergiledi.

Siyah gövde renginin yanında nırmalde kromajlı olan kapı kolları ve yan aynalar gibi parçaları da karartılmış olan otomobilin aydınlatma grubu da bu karartmadan payına düşeni almış. Sportif görünümlü ön ve arka tamponlarla donatılan aracın yan görünümünü 22 inç çaplı jantlar süslüyor. Yan eteklerinde de hafif bir şişiklik görülebilen 300 Ruyi'nin ön panjuru da 3 boyutlu görünümüyle gözden kaçmıyor.


İç mekanı daha çok lüks teması üzerine kurulan 300 Ruyi'de mavi gösterge aydınlatmaları ve çift renkli deri döşemenin yanında koyu renkli ahşap kaplama ve üzerlerine özel desenler işlenmiş olan koltuk sırtlıkları dikkat çekiyor.

Kaputu altında kullanılan motoru görünümü kadar etkileyici olmayan konseptin 3.6 litre hacimli v6 ünitesi 296 beygir güç, 353 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan otomobil gücünü arka aksa aktarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder