11 Mayıs 2012 Cuma

Lamborghini Gallardo MLE


Yavaş yavaş ömrünün sonuna yaklaşan Lamborghini Gallardo'nun özel versiyonları tanıtılmaya devam ediyor. İtalyan markanın Malezyalı müşterilerinden gelen talepleri değerlendiren Kuala Lumpur bayisi Gallardo'nun bu ülkeye özel bir versiyona kavuşmasını sağladı.

Gallardo LP550-2 modellerini temel alan otomobilin dış görünüşü daha güçlü ve hafif olan LP570-4 Superleggera versiyonunu andırıyor. Bu modelden alınan ön tamponi yan etekler, arka tampon ve büyük difizör hem hafiflik hem de daha sportif görünüm sağlarken karbon fiber yan aynalar ve siyah renkli egzoz çıkışları da Superleggera'dan alınmış.

İç mekanında çift renkli deri ve Alcantara kullanılan araçta MLE (Malaysia Limited Edition) özel üretim plakaları da yer alırken Standart modellerde sunulan 19 inç çaplı jantlar siyaha boyanmış. Aracın gövde rengi seçenekleriyse beyaz, neon yeşili ve turuncuyla sınırlı.

5.2 litre hacimli v10 motoru 550 beygir güç, 540 Nm tork üretebilen otomobil arkadan itişli olarak üretilecek ve sadece 20 örneği bulunacak. Vergi sistemi bizimkine benzeyen Malezya'da aracın başlangıç fiyatı yaklaşık 850.000 Dolar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder