8 Mayıs 2012 Salı

Jeep Wrangler Dragon


Çin'e geri dönüş yapan Chrysler grubunun Pekin'de sergilediği tek konsept 300 Ruyi değil. Ülkedeki arazi aracı tutkunlarının da kalbini çalmak isteyen firma Jeep markasının araziyle en çok özdeşleşen modeli Wrangler'ı dikkat çekici bir hale getirmiş.

Siyah renkli gövdesinin üzerinde bulunan ejderha motifleriyle dikkat çeken aracın aydınlatma grubu da koyu renkli seçilirken 18 inç çaplı jantlar, ön panjur, far çevreleriyle araç üzerinde bulunan logolar altın rengine boyanmış. Farlar ve sinyallerinde LED teknolojisi kullanılan konseptin lastikleri de 35 inç çaplı. Bagaj kapağı üzerinde bulunan yedek lastik koruması da ejderha motifli olan aracın kaputunun alt kısmında yer alan karbon fiber plaka üzerinde de aynı şekli görmek mümkün.


İç mekanında da dışarıda olduğu gibi bir renk kombinasyonu göze çarpan Wrangler Dragon, siyah ve altın renkli deri döşemenin haricinde direksiyon, ön yolcu tutunma kolu ve gösterge panelinde de altın renkli parçalara yer vermiş.

Kaputunun altında 3.6 litre hacimli v6 motor bulunan araç 284 beygir güç, 347 Nm tork üretebiliyor. 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan konseptte arazi şanzımanı da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder