8 Aralık 2009 Salı

Infiniti G37 Sedan


Infiniti, Coupé modelinin piyasaya çıkmasının ardından G37'nin Sedan modelini makyajladı. Modelin görünümünü Coupé formlu kardeşininkine yaklaştıran makyaj sonrasında aracın iç mekanında da yeni döşemeler sunulmaya başlandı.

Ön tamponu yeniden tasarlanan otomobilin tampon altında bulunan hava girişi petek desenli ızgarasıyla dikkat çekerken üst kısımda bulunan ızgaranın üst ve altında bulunan krom çıtaların boyları uzamış. Arka tampon ve bagaj kapağı da yeniden tasarlanan otomobilin bagaj üzerinde bulunan küçük spoileri de makyajdan payına düşeni almış.

İç mekana geçildiğinde yeni beyaz zeminli göstergeler ve alüminyum kaplamalar dikkat çekerken artık daha açık renkli deri döşemeler arasından seçim yapılabiliyor.

328 beygir güç üretebilen 3.7 litre hacimli v6 motorunda bir değişiklik bulunmayan otomobil eskiden olduğu gibi versiyonuna göre manuel veya otomatik şanzımanla alınabiliyor. Manuel şanzıman 6 vitesliyken otomatik model 7 ileri vitese sahip. Bunun yanında Infiniti, sportif kullanım için S adlı donanımı ve kış şartlarında daha iyi yol tutuş için dört tekerlekten çekiş sistemini opsiyonel donanımda sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder