Hyundai'nin bu yıl New York'ta tanıttığı konsept olduçka dikkat çekici bir araç. Önümüzdeki yıllarda A.B.D.'de üretilmesi planlanan SUV, merdiven şasiye sahip ve araziye uygun bir model olacak. Henüz kaput altında sunulacak üniteler açıklanmamış olsa da iç mekan tasarımı hazır.
Hafifçe yuvarlatılmış olsa da köşeli hatlarıyla dikkat çeken otomobilin çift katlı farları köşelere çekilirken panjur, tavan ve yan aynalarda ek aydınlatma elemanları sunulmuş. Alt koruma ve çekme noktalarına sahip olan ön tampon ve geniş çamurlukların altında yer alan 37 inç çaplı lastikler de öne çıkan detaylardan.
Kare biçimli yan aynalara ve yüksek tavan raylarına sahip olan konseptin arka kapıları da geriye doğru açılıyor. Kısa tutulan tampon-tekerlek mesafeleriyle yaklaşma ve uzaklaşma açıları da iyi olacak gibi duran modelin yedek lastiği, her iki tarafa da açılabilen bagaj kapağına alınmış. Bu bölümde yer alan tampon da kısa tutulmuş.
Motor seçenekleri olmasa da iç mekan tasarımı hazır olan araçta dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve ön cam altının tamamını kaplayan hayali gösterge paneli büyük ihtimalle sunulmayacak olsa da bol depolama hacmi sunan kokpit, fiziksel kumandalar ve dört adet küçük dokunmatik ekran seri üretime alınabilir.




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder