5 Ekim 2024 Cumartesi

Renault Embleme


Renault, bu yıl Paris otomobil fuarında şov yapacak gibi görünüyor. Fransız üreticinin Embleme konsepti hem görünümüyle hem de sahip olduğu motorla dikkatleri üzerine çekecek. Aracın dış hatlarında 90'lı yılların Renault konseptlerinin de izleri görülebiliyor.

4.8 metre boya ve 2.9 metre aks mesafesine sahip olan otomobilin yuvarlak hatları, aerodinamik jantları, yan görüş kameraları, düzleştirilmiş taban ve büyük bir spoiler şekline sokulan kaputuyla birleşip 0.25'lık hava sürtünme katsayısına ulaşılmasını sağlamış. Konseptin yapısıysa hatchback, shooting brake ve SUV karışımı.

Tavan ve alt bölümü siyah renkte sunulan araçta kapılara gömülen kapı kolları, çok parçalı LED farlar, kalın bir C sütunu, bagaj kapağı üzerinde spoiler, küçük bir cam ve model adını da içeren stoplar öne çıkmış. Arka tampon tasarımı da arazi araçlarını hatırlatıyor.

İç mekan fotoğrafları paylaşılmayan modelin kaputu altında 218 beygir güç üretebilen elektrik motoru haricinde hidrojen yakıt pili sunuluyor. 40 kWh kapasiteli bataryalar ve 2.8 kg hidrojenle 1.750 kg boş ağırlığa sahip aracın menzili daha büyük bataryalı elektrikli modellerinkini rahatça aşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder