14 Eylül 2023 Perşembe

Geometry Panda Knight


Geely'nin alt markalarından olan Geometry, küçük modeli Panda'nın araziye daha hazır bir seçeneğini tanıttı. 3 kapılı miniğin görünümü çok farklılaşmış olsa da iç mekanda sunulan özellikler değişmemiş. Elektrik motoruysa daha güçlü.

Siyah renkli ön panjur ve tamponlarla donatılan otomobilin çamurluk ve ince kapı altı korumaları da bu renk plastikten üretilmiş. Ön tamponda çeki kancaları, kaputtaysa sabitleyiciler sunan aracın tavan raylarına da merdivenle ulaşılabiliyor. Çift renkli jantlar ve siyah spoiler de bu seçeneğe özel.

Gövdede kullanılan renklerle uygun bir şekilde dekore edilen iç mekanda ince bir dijital gösterge tablosu, çift kollu direksiyon simidi, fiziksel havalandırma kumandaları, sabit kafalıklı koltuklar, büyük sayılabilecek bir dokunmatik ekranla güzel görünen havalandırma ızgaraları görülebiliyor.

3.135 mm boya, 1.565 mm ene, 1.655 mm yüksekliğe ve 2.015 mm aks mesafesine sahip olan miniğin elektrik motoru 41 beygir güç, 110 Nm tork üretebiliyor. 17 kWh kapasiteli bataryaların da 200 km menzil sunabildiği belirtiliyor. Arka koltuklar yatırıldığında ulaşılan bagaj hacmiyse 800 litre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder