8 Kasım 2022 Salı

Honda Pilot


Honda'nın en büyük SUV modeli Pilot yeni nesline kavuştu. Markanın diğer modellerinde de kullanmaya başladığı yeni nesil tasarım anlayışını temsil eden otomobilin farklı donanımları, görünümü de değiştiriyor.

Dört donanım paketine sahip olan Pilot, araziye daha uygun olan Trailsport paketinde 18 inç çaplı jantlar ve siyaha boyanan kromajlı detaylar gözden kaçmıyor. Diğer araçlardaysa kromaj ve 20 inç çaplı jantlar öne çıkıyor. Yeni nesil Pilot eskisinden 86 mm daha uzun.

Dik yapılı ön bölümde büyük panjur ve ince yapılı LED farlar bulunurken tamponların altında gri renkli korumalar mevcut. Çamurluk ve kapı altlarında da aynı renkte plastikler yer alırken tavan rayları da siyah. Arka bölümde şık bir spoiler, bagaj kapağına taşan LED stoplar ve neredeyse hiç çıkıntı yapmayan tamponla birlikte büyük "Pilot" yazısı görülebiliyor.

Üç koltuk sırasına sahip olan iç mekanda deri döşeme ve açılabilir panoramik cam tavan gibi donanımlar bulunurken bu bölümde de görünüm diğer Honda modellerini andırıyor. Dijital gösterge paneli, üç kollu direksiyon simidi, çok büyük olmayan dokunmatik ekran ve havalandırma kumandaları en küçüğünden en büyüğüne kadar birçok Honda modelinde mevcut.

Kaputu altında yine 3.5 litre hacimli bir V6 ünite barındıran araç bu sefer 290 beygir güç, 355 Nm tork üretebiliyor. Donanımda 10 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi mevcut. Bu arada sunulan bagaj hacmi, üç koltuk sırasıyla bile 635 litre ve iki koltuklu kullanımda bu değer 3.219 litreye ulaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder