5 Mayıs 2018 Cumartesi

Geely Borui GE


Çinli üretici Geely gelişimine devam ediyor. Firma, geçtiğimiz günlerde en lüks sedan modelini tanıttı. Dikkat çekici bir tasarıma sahip olan otomobil aynı zamanda bir hibrit.

Önden bakıldığında köşeli hatlarıyla dikkat çeken otomobilde üç boyutlu görünümüyle göze batan bir panjur kullanılmış. LED aydınlatma grubu ve kapıların alt bölümünde yer alan kromajlı çıtaların yanında arka tamponda da egzoz çıkışları ve kromajlı şeritler gözden kaçmıyor.


İç mekanı da lüks bir yapıya sahip olan otomobilin orta konsolunda 12 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekran ve yanında yine üç boyutlu grafiklere sahip bir platform bulunuyor. Orta konsol ve vites konsollarının tasarımı Cadillac modellerini andırırken dijital gösterge paneli ve açılabilir panoramik cam tavan donanıma eklenmiş.

Kaput altında üreticinin sahip olduğu Volvo markasının teknolojisi bulunuyor. 1.5 litre hacimli, 3 silindirli, benzinli motor, elektrik motoruyla birlikte çalışıyor ve güç, 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman yardımıyla tekerleklere aktarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder