29 Nisan 2017 Cumartesi

Lincoln Navigator


Lincoln, New York otomobil fuarında Navigator modelinin yeni neslini tanıttı. Geçen yıl sergilenen konsepte çok benzeyen bir şekilde karşımıza çıkan otomobilde yukarıya doğru açılan kapılar tahmin edileceği gibi iptal edilmiş.


Dik bir burun yapısı sunan araçta kullanılan kromajlı panjur ve LED farlar, büyük jantlarla birlikte heybetli görünüme katkı sağlarken köşeli hatlar, A sütunu dışında kalan direklerin siyah rengi, bagaj kapağını boydan boya geçen stoplar ve tavanın yaklaşık yarısını kaplayan sunroof diğer detaylar.


İç mekanda üç koltuk sırası sunan Navigator bu koltukların tamamında havalandırma kanalı ve bardaklık gibi donanımlar sunarken 6 USB portu ve 4 adet 12 Volt soketle birlikte bir kablosuz şarj platformu, pili biten cihazların yardımına yetişiyor. Ağırlığı yaklaşık 90 kg azaltılan Navigator'da arka koltuklar için ayarlanabilir ekranlı eğlence sistemi ve 20 hoparlörlü ses sistemi alınabiliyor.


Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 3.5 litre hacimli bir v6 motor barındıracağı belirtilen büyük SUV modelinin 450 beygir güç üretmesi bekleniyor. 10 ileri vitesli otomatik şanzıman gücü, versiyona göre arka veye her iki aksa da aktaracak.

14 yorum:

  1. geçen yorumlarda s63 s8 plus karşılaştırması gördüm ama cevaplamamışsın senin fikrin ne bu konuda ben yeni m760 diyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. V8 ve V12 karşılaştırmasıydı o. Tercih sormamışlardı araçlar arasında. Yeni haliyle S Tercih ederdim heralde. Audi eskidi hafiften.

      Sil
  2. aga koltuğundan farına kadar lego gibi duruyo araba bu ne iğrenç bir tasarım, bu amerikalılar ne zaman öğrenecek bu işi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahah, Lego iyiymiş ya. Hakikaten de andırıyor.

      Sil
    2. Tam bir amerikan azmanı işte. Yakıtı da içiyodur nasıl olsa ucuz oralarda.

      Sil
  3. o ekranın arkası acayip toz tutacak orası kesin

    YanıtlaSil
  4. Hocam sen hangi takımlıydın fenerli tipi var ama Galatasaray'da olabilir. Takım tutmama ve futbolla ilgili olmamanda yabana atılacak bir ihtimal değil tabi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beşiktaşlıyım ama furbolla çok aram yok gerçekten de.

      Sil
  5. Hocam siteyi güncelle hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de istiyorum da haber yok. Yaz gelince bitmeye başladı tanıtımlar.

      Sil
  6. performans olarak 1.5 160 otomatik mondeo mu 1.4 150 dsg süperb mi iyidir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Superb biraz daha iyi. Hem daha hafif hem de şanzıman daha kısa oranlı.

      Sil
  7. *** Hyundai i30 testi ile göze çarpanlar ;

    -Verdiği kilolar ile fit ve şık bir görüntü çizen Onur Koray, hem anlatım tarzı, hem de el,yüz ve mimik hareketleri ile kanalın diğer sunucusundan ayrılıyor.
    - Üretimde kullanılan çelik de dahil olmak üzere tamamen kendi ürettiği parçalar ile üretim yapan Hyundai geleceğin yıldız markası olacağının sinyallerini vermekte.

    YanıtlaSil