29 Ağustos 2015 Cumartesi

Fiat Ducato 4x4 Expedition


İtalyan üretici Fiat, bu yıl Düsseldorf karavan fuarına ilginç bir araçla katıldı. Uzun gövdeli bir Ducato temelleri üzerine geliştirilen aracın iç mekanıysa organizasyonun ismine yakışır bir şekilde hazırlanmış.


Yükseltilmiş süspansiyon sistemi, sac jantlar ve arazi lastikleriyle yoldan çıkmaya hazır bir görünüm sunan Ducato 4x4 Expedition kalın çamurluk korumaları, LED spotlar, port bagaj, tampon korumaları, vinç ve elektrikli yan basamak gibi detaylara da sahip.


Çok daha sade görünümlü ve işlevsel bir iç mekana sahip olan aracın ön koltukları arkaya doğru döndürülebilirken arka bölümde bir çift televizyon, çift kişilik yatak, duş kabini ve masa altına gizlenen lavaboyla elektrikli ocak bulunuyor.

Kaputu altında büyük bir sürpriz sunmayan Ducato 4x4 Expedition'ın 2.3 litre hacimli turbo Dİesel motoru 150 beygir güç üretebiliyor.

3 yorum:

  1. Onur bey bu tarz araclara turkiyede ulasabilmek mumkunmu? Ornegin bir vw california almak istesek dogus oto bunu bize getirebilir mi? Ya da yurtdisindan satin alsak vergilerle birlikte astari yuzunden pahaliya mi gelir? Bir fikriniz var mi, tesekkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. almak istedik işi yokuşa sürdüler bi mana veremedik onlar için zarar sebebi felan mı diye düşündük ama öylede değilmiş

      Sil
    2. Teknik olarak getirebilirler fakat tek tek araç ithal etmek firmaların işine gelmiyor. Otomobillerin homologe edilmeleri gerekiyor ki bu yapılırken ithalat rakamları ne kadar büyük olursa araca binen fiyat o kadar azalıyor.

      Bireysel ithalatta da durum farklı değil. Bir de bu tip araçların binek olarak kaydedilme durumları var ki o şekilde bir uygulama varsa fiyatlar, motor hacimlerinden dolayı ikiye hatta Fiat durumunda üçe katlanabilir.

      Sil