23 Ekim 2014 Perşembe

Urban Truck Land Rover Defender


Land Rover'ın efsanevi modeli Defender'ı farklılaştırma çalışmaları son sürat devam ediyor. Bunu yapan firmalar arasına katılan Urban Truck çok abartılı olmayan dış görünüş ve performans paketini tanıttı.


Far çerçeveleri, ön panjur, yan hava çıkışları, tamponlar, yan basamaklar ve 18 inç çaplı jantları siyaha boyanan aracın ön tamponuna ek farlar yerleştirilirken stoplar beyaz renkli. İç mekanda sabit kafalıklı koltuklar, kule gergileri ve Alpine ses sistemi sunulmakta.


2.2 litre hacimli turbo Diesel motoru üzerinde de çalışmalar yapılan Defender 170 beygir güç, 480 Nm tork üretebilmekte. Aracın yenilenen parçaları arasında egzoz sistemi de bulunuyor.

3 yorum:

  1. mercedes'in daha gösterişli motorları olsa da onun haricinde sizce mercedes g mi lr defender mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne konuda olduğuna göre değişir. Arazi performansı konusunda başabaşlar fakat konfor ve performans gibi alanlarda çok kötü yeniyor Mercedes. Fiyat konusundaysa Defender önde.

      Sil
  2. iki aracı karşılaştırmak çok mantıksız olur bence. sınıfları çok farklı. Mercedes'in defender'a rakip olabilecek bir modeli yok. g'nin rakibi ise range Rover'dır. türkiye şartlarında ise sıfır bir defender'a bu kadar para vermektense ikinci el bir defender alıp yenilemek çok daha mantıklı bence.

    YanıtlaSil