10 Mart 2013 Pazar

HAMANN M5 Mi5Sion


Cenevre'ye iddialı gelen firmalardan birisi de HAMANN oldu. Alman modifikasyon firması sergilediği araçların görünümlerinde büyük değişiklikler yapmış.

Mi5Sion isimli gövde kitiyle donatılan BMW M5'in kaputu altında bir farklılık olmasa da her iki tarafta da 30 mm genişletilmiş çamurluklar, yeni jantlar, genişletilmiş yan etekler, siyah renkli ön panjur, daha geniş hava girişlerine sahip ön tampon ve ek LED aydınlatmalar dikkat çekici yenilikler olarak karşımıza çıkıyor.


Kapı kolları ve aynalar gibi bazı parçaları karbon fiberden üretilen otomobilin arka kısmında yeni tampon ve farklı egzoz çıkışları gözden kaçmıyor. Spoiler severlere de seçenekler sunan HAMANN hem bagaj kapağı üzerine hem de arka camın üzerine birer spoiler ekleyebiliyor.

İç mekan için de farklılıklar sunan firma tavan ve sütunları Alcantara ile kaplarken çift renkli deri döşeme de koltuklar ve alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidine uygulanmış. Metal pedal seti de donanıma eklenirken kapı içleri, ön konsol ve vites konsolu gövde rengine boyanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder