22 Kasım 2012 Perşembe

ONYX Porsche Panamera GST Edition


Porsche Panamera için hazırlanan kitlerin sayısı artıyor. İddialı tasarıma sahip kitlerin arasına ONYX Concept tarafından tasarlanan peket de katıldı.

Standart aracınkinden çok daha farklı bir ön tampona sahip olan araçta splitter ve dikey yerleştirilen LED farlara sahip bu parçasında oldukça büyük hava girişleri mevcut. Kaputunda da ek hava çıkışları açılan otomobilin farlarına da kaşlar eklenmiş.

22 inç çaplı jantlarla donatılan Panamera GST Edition'da genişletilmiş çamurluklar, daha kalın yan etekler, alçaltılmış süspansiyon sistemi, büyük ve sabit bir arka spoiler, yeni tasarım arka tampon, arka cam üzerine eklenen küçük spoiler, karbon fiber yan aynalar, difüzör ve dörtgen çıkışlara sahip yeni egzoz sistemi görev yapıyor.

Farklı gövde renklerine de sahip olan otomobilin iç mekanında yün paspaslar, sportif direksiyon simidi, farklı renk ve desenlerde sunulan deri döşeme ve karbon fiber konsol kaplamaları sunulmakta.

Detayları açıklanmasa da motorları için de modifikasyon kitleri sunulduğu belirtilen aracın 3 litre hacimli turbo Diesel motoru 350, 4.8 litre hacimli, çift turbo beslemeli benzinli motoruysa 620 beygir güç üretebilecek şekilde modifiye edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder