18 Ağustos 2011 Perşembe

Honda Fit Sport


Ülkemizde Jazz ismiyle tanınan Honda Fit'in A.B.D.'de satılan Sport isimlı donanıma sahip versiyonları hafifçe makyajlandı. Teknik bir yenilik sunmayan araçların yenilikleri hem dış hem de iç mekanda bulunuyor.

Yeniden şekillendirilen sportif ön tamponuyla dikkat çeken aracın far zeminleri koyulaştırılırken 16 inç çaplı jantları yeniden tasarlanmış. Bagaj kapağı üstüne yeni bir spoiler ekleyen Honda aracın alt kısmının aerodinamik yapısında da iyileştirmeler yapmış.


İç mekanda yenilenen koyu renkli konsol kaplamaları, koltuk kumaşları ve krom çerçeveler dikkat çekerken yeni ambiyans ışıklandırması ve yeniden şekillendirilen bardaklıklar tasarım değişikliklerini tamamlıyor. Sessizlik konusunda da ilerleme kaydeden Honda mühendisleri ses izolasyonunu artırdıkları aracın ön kelebek camlarını da kalınlaştırarak rüzgar gürültüsünü azaltmış.

Fiyatı A.B.D.'de 16.910 Dolar'dan başlayan Honda Fit Sport'un 120 beygir güç, 144 Nm tork üretebilen 1.5 litre hacimli motorundaysa bir yenilik bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder