8 Ocak 2010 Cuma

Chrysler 300 S


Chrysler, Mercedes E Serisi temelli otomobili 300 için yeni bir donanım paketi sunuyor. 2010 Detroit otomobil fuarında tanıtılacak olan araçlar S6 ve S8 adlarına sahipler.

Her iki aracın da önünde Bentley modellerininkini andıran krom ızgara kullanılırken gövde rengi paneller ve krom süslemelerin sayıları artırılmış. Karartılmış far korumalarına sahip olan araçlarda kullanılan jantlar 20 inç çaplı.

İç mekana geçildiğinde yan destekleri yükseltilmiş koltuklar dikkat çekerken direksiyon simidi, kapı tutacakları ve vites topuzu üzerinde karbon efektli dalgalı deri döşeme kullanılmış. Aracın iç mekanına daha sportif bir hava katabilmek için krom görünümlü kaplamalar ve kırmızı dikiş iplikleri kullanılırken koltuklar üzerinde, "300 S" amblemleri bulunuyor.

S6 modelinde 250 beygir güç üretebilen, 3.5 litre hacimli v6 motorunu kullanan Chrysler S8'de 5.7 litre hacimli, 360 beygir güç üretebilen HEMI v8 motorunu kullanmış. 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan otomobillerden S8'in maksimum tork değeriyse 527 Nm.

Her iki otomobilin donanımında da 13 hoparlör ve subwoofer sunan ses sistemi bulunurken uydu radyosu ve iPod erişimi de standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder