29 Ekim 2011 Cumartesi

Chevrolet Camaro Red Zone, 1LE ve ZL1 Carbon


2011 SEMA Show'un Amerikalı katılımcıları da kendilerini yavaş yavaş göstermeye başlıyor. Ön tanıtımı yapılan araçlarıyla Chevrolet, gelecekte seri üretimde sunmayı planladığı donanımları sergiliyor.

Özel parlak kırmızı rengi ve gövde üzerinde bulunan gri grafikleriyle ilk bakışta tanınan Red Zone konseptinde 21 inç çaplı jantlar, gövde rengi ön panjur, alçaltılmış süspansiyon sistemi, ön kule gergisi, siyah ön konsol kaplamaları, açık renkli deri döşeme, Camaro logolu paspaslar ve gri kapı içi cıtaları gibi ek donanımlar bulunuyor.


Daha sportif görünüme sahip olan 1LE konseptinde siyah renge boyanmış motor kaputu, yan aynalar, ön splitter, yan etekler, difüzör, 20 inç çaplı jantlar ve bagaj üstü spoiler bulunuyor. Kısa oranlara sahip 6 ileri vitesli manuel şanzıman, sportif süspansiyon sistemi, ön kule gergisi ve ZL1 tarzı egzoz sistemiyle donatılan otomobilde kullanılan Brembo marka fren sisteminde önde 6, arkadaysa 4 pistonlu kaliperler görev yapıyor.


Kırmızı renkli motor üst kapağına sahip olan aracın iç mekanında metal pedal seti, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, siyah deri döşeme, beyaz dikiş iplikleri, deri kaplı vites topuzu ve açık renkli konsol kaplamaları bulunuyor.


Üçlü içerisindeki en güçlü otomobil olan ZL1 Carbon'da 20 inç çaplı jantlar, karbon fiberden üretilen kaput havalandırma delikleri ve arka spoiler, splitter, yan etekler ve difüzör gibi dış aksesuarlar kullanılırken Brembo marka fren sistemi, adaptif süspansiyon ve aktif supap kontrollü egzoz sistemi ek olarak sunulmakta.

İç mekanında deri ve süet döşemeyle birlikte kullanılan kırmızı renkli dikiş iplikleri, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, süet ve karbon fiberle kaplı vites kolu bulunan aracın pedal seti de metalden üretilmiş.

2 yorum:

  1. aveonun içi daha şık

    YanıtlaSil
  2. Amerikalılar dış tasarımı beceriyorlar ama üretim kalitesi ve iç tasarım konusunda almaları gereken çok yol var gerçekten.

    YanıtlaSil