3 Mart 2022 Perşembe

Polestar O2


Polestar, gelecekte benimsemeyi planladığı tasarım dilini yavaş yavaş oturtmaya başladı. 2020 yılında sergilediği Precept konseptinde gördüğümüz agresif yüz, O2'de de kendisini gösterdi. Bu da Volvo'dan farklılaşmanın bir sonraki adımı olarak görülebilir.

Sivri burun yapısı ince yapılı LED farlarla birleşen otomobil bu sayede olduğundan geniş görünüyor. Dev jantlar ve şişkin çamurluklar da aracı güçlü göstermiş. Precept'in iki kapılı versiyonu olarak tanımlanabilecek olan otomobilin aks mesafesi 307 mm kısaltılmış.

Sert tavanlı ve 2+2 oturma düzenine sahip bir cabriolet olan konseptin tasarımı arka bölümde de köşeli. Araç genişliği boyunca uzanan LED stoplar şık dururken kameralardan oluşan yan aynalar, kapı altlarında yer alan deflektörler ve arkada bulunan difüzör aerodinamik yapının iyileştirilmesini sağlamış.

Arka bölümünde bir de drone gizlenen otomobilin bu donanımı, kendisini 90 km/s sürate kadar takip edebiliyor. Sade görünümlü iç mekansa dört kapılı kardeşle paylaşılıyor ve dik yerleşime sahip dokunmatik ekranla dijital gösterge paneliyle öne çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder