24 Eylül 2019 Salı

Nissan Armada / Patrol


Nissan'ın büyük ve lüks SUV modeli Armada makyajlandı. Dış görünümünün haricinde iç mekanında da yenilikler sunan aracın kaputu altındaysa uzun zamandır tanıdığımız üniteler görev yapıyor.

Heybetinden bir şey kaybetmeyen makyajlı modelde çok daha köşeli bir tasarıma sahip ön bölüm dikkat çekiyor. Daha agresif görünen tampon ve büyük ön panjurun yanında LED teknolojisi sunan far ve sis farları burada gözlerden kaçmıyor.


Kapı altlarına ek kromajlı parçalar koyan Nissan jant seçeneklerini de yenilemiş. Arka bölümdeyse yine daha köşeli bir tampon, spoiler ve LED stoplar bulunuyor. Armada, Nissan modelleri arasında kayar sinyale sahip olan ilk model olmuş.

İç mekanda baklava desenli deri döşeme ve koyu renkli ahşap kaplama gibi yenilikler sunulurken yenilenen direksiyon simidinin göbeği de deri kaplı. Gösterge tablosunda daha büyük bir dijital bilgi ekranı kullanılmış. Orta konsolun da büyük bir bölümü dokunmatik panele ayrılmış.


Kaput altında 4 litre hacimli V6 ve 5.6 litre hacimli V8 benzinli motorlar görev yapan araçta 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi sunuluyor. Üniteler sırasıyla 280 beygir güç, 395 Nm tor ve 406 beygir güç, 560 Nm tork üretebiliyor.

1 yorum:

  1. 'Arap Yarımadası için özel olarak tasarlandı.'

    YanıtlaSil