7 Şubat 2017 Salı

Opel Insignia Sports Tourer


Şu sıra station wagon tanıtmak moda. Akımın son oyuncusuysa Opel cephesinden geldi. Geçtiğimiz haftalarda yeni nesil örnekleri tanıtılan Insignia'nın büyük bagajlı kardeşi şık tasarımıyla dikkat çekiyor.


Ön bölümde tasarımını Grand Sport ,le paylaştığı görülen otomobilin bu kısmında ince uzun bir yapı hakim. Bir station wagon modelden beklendiği gibi arkaya doğru alçalmayan tavan iç mekanda baş mesafesini artırırken 4.99 metreyi bulan boy bagaj bölümünün 92 mm uzamasını sağlamış.


Kalın bir D sütununa sahip olan Insignia Sports Tourer'ın yan camları üzerinde görülen kromajlı çıta yatay yerleşime sahip LED stopların içerisine kadar devam ederken şık yapılı spoiler ve tamponun alt kısmına gizlenen çift egzoz çıkışı sportif görünümü pekiştimiş.


İç mekana geçildiğinde ön bölümde tasarımın Grand Sport ile paylaşıldığı görülürken 100 litre artışla arka koltuklar yatırıldığında 1.640 litreyi bulan bagaj hacmi etkileyici. Motorlarını da diğer Insignia modelleriyle paylaşacak olan araç önceki nesil örneklerden yaklaşık 200 kg daha hafif.

2 yorum:

  1. Çello yerine bağlama koyarız.
    Wagon yerine sedan.

    YanıtlaSil
  2. Mevcut Insignia ST ye göre çok daha şık bir görünüme sahip olmuş. Station candır gerisi heyecandır :)

    YanıtlaSil