11 Temmuz 2016 Pazartesi

Nissan Pathfinder


Nissan'ın 2012 yılında, diğer SUV modellerine benzer hale getirdiği aracı Pathfinder makyajlandı. Ön bölümde yoğunlaşan işlem sonucunda aracın gücü de artarken iç mekanda büyük bir yenilik bulunmuyor.

Yenilenen ön panjur, farklı tasarıma sahip farlar ve daha köşeli hatlarıyla dikkat çeken ön tamponla birlikte genel görünüm değişirken yeni jantlar, sinyal entegre edilmiş yan aynalar, farklı iç tasarıma sahip stoplar ve daha büyük kromajlı süslemeye sahip arka tampon dikkat çeken değişiklikler arasında.


İç mekanda yapılan değişikliklerden en büyüğü orta konsolun üst kısmında yer alan navigasyon ekranının büyümesi olurken ayak hareketiyle otomatik olarak açılıp kapanabilen bagaj kapağı donanıma eklenmiş.

Kaputu altında görev yapan 3.5 litre hacimli v6 motoru koruyan Pathfinder, yapılan modifikasyon çalışmaları sonucunda 284 beygir güç, 351 Nm tork üretebilir hale gelmiş. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) ve önden çekiş standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak alınabiliyor.

5 yorum:

  1. onur abi nissan neden olmamuyo bi türlü iyi bir marka olması için potansiyeli var halbuki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi açıdan bakıldığına göre değişir olup olmadığı. Renault ortaklığı öncesinde batıyordu neredeyse. Şimdi Avrupa kompakt SUV pazarının lideri. Ayrıca Amerika ve Arap ülkelerinde çok tutuluyor. GT-R'ın global pazarlanmasıyla sportif imajı da güçlendi.

      Sil
  2. Arap ülkelerinde heryer nissan. Bunun vq twin turbo nismosu olsa da alsak gazlasak dohada :)

    YanıtlaSil
  3. Nissan pathfinder deyince aklima deliyürek geliyor :) 90lı yillarda efsaneydi turkiyede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyt be adamsın.... Deli Yürek Bumerang Cehennenmi 2000lerin başları

      Sil