14 Ağustos 2015 Cuma

Lexus GS Serisi


Bu yıl Pebble Beach'in yeni Lexus modelleri arasında LX570 ile birlikte bir de GS ailesinin makyajlı versiyonu bulunuyor. Hafifçe yenilenen görünümü haricinde araçta yer alan en büyük yenilik küçük motor seçeneği oldu.


Yeni ön panjurla birlikte farklı bir görünüme kavuşan ön tampon daha agresif bir duruş sergilerken farklı jant seçenekleri ve elden geçirilmiş arka tampon değişimleri tamamlıyor. İç mekanda farklı düğmelere sahip direksiyon simidinin yanında 4.2 inç büyüklüğünde bilgi ekranı sunan yeni gösterge paneli dikkat çekerken deri döşeme ve ahşap kaplamalara farklı seçenekler eklenmiş.


GS 350'nin  3.5 litre hacimli v6 motoru artık 316 beygir güç, 380 Nm tork üretebilirken GS 450h, 343 beygir güç üretebilen hibrit motor ikilisine sahip. Ailenin Türkiye için iyi haberiyse daha önce RC ve IS serilerinde kullanılacağı açıklanan 2 litre hacimli motor oldu. Turbo beslemeye sahip ünite 245 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor. Arkadan itişli modelde 8 ileri vitesli otomatik şanzıman sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder