30 Haziran 2015 Salı

Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series


Bentley Continental ailesi yeni özel serisine kavuştu. Markanın partnerleri arasında yer alan Breitling'in imzası bulunan araçlar, ilham aldıkları uçakların karakterini yansıtan bir şekilde hazırlanmış.


Breitling'in 7 adet L-39 Albatros'tan oluşan gösteri takımını yollara taşıyan otomobillerden de 7 adet üretilecek. Araçların tamamında lacivert-gri gövde rengi, sarı renkli süslemeler, koyu renkli jantlar ve arka çamurluklar önüne eklenen Breitling yazıları bulunuyor.


İç mekanda karbon fiber yüzeye işlenmiş gösteri jeti logoları, sarı renkli süslemeler, sınırlı üretim plakaları, özel kapı eşik kaplamaları ve yine sarı renkli dikiş iplikleri görülebilirken otomobillerin sahiplerine nasıl teslim edileceği de açıklandı. Buna göre A.B.D.'de yapılacak teslimat sırasında araç sahipleri anahtarlarını, otomobilin ilham aldığı uçağın pilotundan alacak. Bu uçakla atılacak bir tur da fiyata dahil.


Kaputu altında bir yenilik barındırmayan araçlarda çift turbo beslemeye sahip, 6 litre hacimli w12 motor 626 beygir güç, 820 Nm tork üretebiliyor.

3 yorum: