25 Eylül 2014 Perşembe

Honda Civic


2014 Paris otomobil fuarında makyajlı yüzünü gösteren otomobiller arasına Honda Civic de eklendi. araca yeni bir donanım seviyesi ekleyen üretici performans geliştirmesi yapmamış.

LED gündüz aydınlatmasına sahip olan yeni farlar ve Sport donanım seçeneğiyle birlikte sunulan sportif görünümlü ön tampon dikkat çekerken 17 inç çaplı ve siyah renkli jantlar, LED stoplar, deflektörler ve farklı bir arka tampon dikkat çeken yenilikler arasında.


İç mekanda daha az değişim olan otomobilde yeni döşeme seçenekleri, metalik siyah süslemeler, kromajlı kapı kolları ve Android yüklü eğlence sistemi bulunuyor.

Avrupa pazarında ilk etapta iki motor seçeneğiyle satılacak olan otomobilin 120 beygir güç üretebilen 1.6 litre hacimli turbo Diesel ünitesi, 1.8 litre hacimli, 140 beygir güç üretebilen benzinli motoruna eşlik edecek.

8 yorum:

  1. Çok daha çekici olmuş ama Honda'nın ısrarla atmosferik benzinli motorları kullanmasını aklıma almıyor. Hele Civic hatchbackteki 100 bg lik motor o araç için tam fiyasko.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelecek yakında turbo beslemeli üniteler. 1, 1.5 ve 2 litre hacimli motorların hepsi de kullanılacak Civic'te.

      Sil
    2. 2 litrelik vtec turbo 2015'te gelecek deniyor. 1 ve 1.5 litreliklerin cikis tarihi icin bir bilginiz var mi? ve 8 ileri cift kavramali sanziman acaba civic'e gelir mi? ne dersiniz?

      Sil
    3. Evet, Type-R ile gelecek 2 litre hacimli motor. Diğerleri de aynı zamanda geliştiriliyordu ama ne zaman sunarlar pazara bilemiyorum. Başarılı bir karar alıp koyabilirler Cİvic'e de şanzımanı. Hatta yeni tam otomatik üniteyi de düşünebilirler. O da başarılı gibi görünüyor.

      Sil
  2. honda uzun süredir tasarım konusunda sıkıntılı. umarım 2016 yeni civic düzletir her şeyi

    YanıtlaSil
  3. 1.4 100bg olmasa alacağım tek araç bu olurdu... dizeli ise saçma şekilde pahalı

    YanıtlaSil
  4. Sedan yok mu abi ?

    YanıtlaSil