10 Ağustos 2013 Cumartesi

SsangYong Korando


Güney Kore merkezli otomobil üreticisi SsangYong, en modern görünümlü modellerinden olan Korando'yu makyajladı. Dışarıdan bakıldığında rahatlıkla fark edilse de asıl değişim iç mekanda yaşanmış.

LED gündüz aydınlatmasına sahip köşeli farlar, farklı bir ön panjur, yeni ön tampon, daha büyük bir arka spoiler ve LED stoplara sahip olan araçta sunulan jant seçenekleri daha zengin.


Canlı renklerde sunulan deri döşemelerle ahşap ve metal görünümlü kaplamalar iç mekana farklı bir hava verirken merkezlerinde dijital göstergeler bulunan göstergeler Toyota modellerini andırıyor. Üst kısmında dokunmatik bir ekran yer alan orta konsolun daha altında dijital havalandırma kumandaları görülebiliyor.

Kaputunun altında 2 litre hacimli turbo Diesel motora görev verilen Korando'nun 150 ve 175 beygir güç üretebilen iki versiyonu da 360 Nm tork sağlıyor. 6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzımanla alınabilen araçlar iki veya dört tekerlekten çekişli olarak ısmarlanabiliyor.

8 yorum:

  1. logo ne zaman değişti? bence eski logo daha iyiydi.

    YanıtlaSil
  2. eski logosu bu bildiğim kadarıyla. eskiye dönmüşler sanırım

    YanıtlaSil
  3. BUMU ALINIRI GOLF MU

    YanıtlaSil
  4. golf muhabbeti açan arkadaş ya troll ya da cidden zekayla ilgili sorunlar yaşıyor. DOĞUŞtan böyle de olabilir.

    YanıtlaSil
  5. fiyat rica ediyorum

    YanıtlaSil
  6. 4x2 manuel şanzımanla 104.500 TL, 4x2 otomatik şanzımanla (Donanımı da dahazengin) 132.500 TL ve 4x4 otomatik şanzımanla 142.500 TL

    YanıtlaSil