23 Aralık 2012 Pazar

Volkswagen Golf Plus LIFE


Bir süredir sesi çıkmayan otomobillerden olan Volkswagen Golf Plus'ın popülaritesini korumak isteyen firma araca yeni bir donanım seviyesi ekledi. Teknik bir yenilik sunmayan paketle birlikte gelen aksesuarlar fiyat avantajına sahip.

Peketle birlikte standart olarak sunulan donanımlar arasında ısıtıcıya sahip ön koltuklar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, deri kaplı vites topuzu ve el freni kolu, Climatronic havalandırma sistemi, ısıtmalı silecek suyu, iç ışıklandırma paketi, park sensörleri, renkli yol birgisayarı ekranı ve gelişmiş bir ses sistemi bulunurken tasarım farklılıkları arasında ön tamponda bulunan hava girişine eklenen kromajlı çıta ve 16 inç çaplı jantlar sunulmakta. Orta kol dayanağını da donanıma ekleyen Volkswagen arka camları karartırken LED plaka aydınlatması ve LIFE logolarıyla da farklılık yaratmış.


Bütün bu donanımları yeterli bulmayan müşteriler için LIFE Plus isimli bir paket daha tanıtan Volkswagen bu donanım seviyesine panoramik cam tavan ve 17 inç çaplı jantları eklemiş.

Benzinli motorları 7, Diesel üniteleriyse toplam 6 güç seviyesi sunan otomobilin LIFE donanım paketiyle donatılan versiyonlarının başlangıç fiyatı Almanya pazarında 21.200 Euro.

2 yorum:

  1. araç son nesil altyapısı kullanmıyor herhalde değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Doğru, kullanmıyor. Hala 6. nesil Golf temelli.

    YanıtlaSil