12 Ekim 2012 Cuma

Porsche Cayenne Turbo S


Porsche Cayenne ailesi daha da güçleniyor. Ailenin bugüne kadar en güçlüsü olma özelliğini taşıyan Cayenne Turbo, ilk nesilde olduğu gibi S versiyonuna kavuştu.

Makyajlı ön tamponunda daha büyük hava girişleri sunan aracın 21 inç çaplı jantlarının merkezlerinde renkli Porsche logoları kullanılırken çamurluk üst kısımları gövde rengine boyanmış. Izgaralar ve yan aynaların alt kısımları gibi yerlerde parlak siyah boya kullanılırken arkada bulunan spoiler daha büyük bir yapıya sahip.


Elektro-pnömatik süspansiyon sistemi ve Sport Chrono paketini standart donanımında sunan araçta kullanılan çift renkli deri döşeme paketlerine yeni eklemeler yapılırken karbon fiber kaplamalar da yeni renklere kavuşmuş.


Çift turbo beslemeye sahip, 4.8 litre hacimli v8 motoru 550 beygir güç, 750 Nm tork üretebilen SUV, 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşırken maksimum sürati 283 km/s olarak açıklandı. Ortalama yakıt tüketim değeri de 11.5 litre olan aracın fiyatı Almanya'da 151.702 Euro seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder