22 Ekim 2012 Pazartesi

BMW Individual X6 Performance Edition ve 6 Serisi Coupé Frozen Silver Edition


BMW, A.B.D. pazarına özel iki modelini tanıttı. Toplam 100 örneği bulunacak olan X6 ve 55 adet üretilecek olan 6 Serisi Coupé modelleri 81.695 Dolar seviyesinden başlayan fiyatlara sahip olacak.

X6 Performance Edition sadece gri gövde rengi ve 20 inç çaplı jantlarla sunulurken siyaha boyanmış egzoz çıkışları da aracı farklılaştıran detaylar arasında. İç mekanında Alcantara ve deri döşemelerle kullanılan turuncu dikiş iplikleri ile dikkat çeken araçta premium, soğuk hava ve teknoloji paketleri de bulunuyor.

Elli adedi xDrive35i, 50 adedi de xDrive50i olacak Individual X6 modellerinde kullanılan performans paketleri 6 silindirli motora 15 beygir güç, 30 Nm tork katarken 8 silindirli ünitedeki artış 40 beygir ve 40 Nm olmuş.


650i ve 650i xDrive versiyonları bulunacak olan 6 Serisi Coupé Frozen Silver Edition'da mat gri gövde rengi ve 20 inç çaplı jantlar dikkat çekerken M Sport paketine de sahip olan araçların aerodinamik gövde kitleri de sportif görünümlü.


İç mekanında siyah renkli deri döşeme ve kontrast renkli dikiş iplikleri bulunan otomobilde koyu renkli ahşap kaplama, ısıtmalı direksiyon simidi ve kayak saklama çantası gibi donanımlar sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder