3 Eylül 2012 Pazartesi

Samsung SM3


İlk olarak Güney Kore'de tanıtılan ve Türkiye'de Renault Fluence ismiyle üretilip Avrupa'ya satılan Samsung SM3 makyajlandı. Operasyonun Avrupa ayağıysa Renault logosuyla büyük ihtimalle 2012 Paris otomobil fuarında karşımızda olacak.

Otomobilin ön kısmında yoğunlaşan makyajla birlikte karartılmış farlar ve köşeli bir ön panjura kavuşan SM3'ün yenilenen ön tamponu da köşeli hatlarıyla daha sportif bir görünüme sahip. Donanımına yeni tasarım jant seçenekleri katılan aracın bagaj kapağının plakalık bölümünün üstü de hafifçe rötuşlanmış.


İç mekanda ana kumanda elemanlarında bir yenilik yapılmazken Avrupa'da üretilen Mégane modellerinde görmeye alıştığımız dijital hız göstergesi ve elektronik park freni de aracın donanımına katılmış.

Motor seçeneklerinde büyük bir değişiklik beklenmeyen otomobilin sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanıysa (CVT) güncellenip daha ekonomik sürüşlere uygun bir hale getirilmiş.

4 yorum:

  1. Çakma F30 BMW.

    YanıtlaSil
  2. Ustteki arkadas komik

    YanıtlaSil
  3. allah'ın işsizleri, her arabayı kıytırık alman arabalarına benzetme hastalığı var bunlarda. allahınızı severseniz neresi f30 a benziyor ? saçımı başımı yolasım geliyor, neresi benziyor ? biri bana söylesin kardeşim şurası benzemiş bak desin.
    alman sıçsa yerim abi ekolünün devamı işte bunlar.
    size o arabaları haddinden 10bin lira fazlaya satıyorlar ya, inanıyorum ki size müstahak. böyle devam ediniz.

    YanıtlaSil
  4. abi adam trollemis sinirlenmeye gerek yok eksiden falan gelmediler muhtemelen. yoksa bir insanin bu kadar salak olabilmesi anatomik ve fizyolojik olarak mumkun degil

    YanıtlaSil