5 Temmuz 2012 Perşembe

Mazda Roadster


Japon üretici Mazda, kendi pazarında Roadster ismiyle pazarladığı MX-5'i makyajladı. Son günlerde ortalıklarda dolanan fotoğraflarından farksız görünen otomobilde ufak tefek değişiklikler yapılmış.

Yenilenen ön tamponunda artık daha büyük bir hava girişi barındıran otomobilin bu kısmına iki parçalı splitter eklenirken 17 inç çaplı jantlara yeni tasarım seçenekleri eklenmiş. Kaputu da hafifçe rötuşlanan aracın stoplarının desenleri yenilenmiş.


İç mekanda tasarım olarak bir farklılık sunmayan yeni Roadster sunduğu yeni malzemeler ve renk seçenekleriyle farklı olmaya calışmış. Fren ve gaz pedalları artık daha hassas olan otomobilin motor kaputu, kaza anında yaya güvenliği sağlayacak şekilde açılabiliyor.

Japonya pazarında sadece 2 litre hacimli motorla satılan otomobil 5 veya 6 ileri vitesli manuel veya 6 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip.

6 yorum:

  1. çok güzel yahu :)

    YanıtlaSil
  2. dunyanin en hos arabalarindan biri.. surmesi de cok zevkli..

    YanıtlaSil
  3. açık ara dünyanın en iyi otomobili

    YanıtlaSil
  4. çok canım çekiyor

    YanıtlaSil
  5. ekşiden geliyorum, ayfon 5 in japonya'da sözde makyajlanan halini ararken kendimi bulmaktan korktuğum yerdeyim.. beni buraya yönlendiren linki veren "chuck norris was here" arkadaşa selam ederim, öptüm çok kib bye..

    YanıtlaSil
  6. Ben de şimdi gördüm trafik bilgilerini. Ne alakası var arkadaşlar?!

    YanıtlaSil