1 Temmuz 2012 Pazar

Jeep Wrangler Freedom Edition


Orijinal görünümünü en iyi şekilde koruyan Jeep modeli Wrangler yeni bir versiyona kavuştu. Amerikan milliyetçiliğine oynayan markaların başında gelen Jeep'in yeni versiyonunun Freedom isimli olması da sanırsam kimseyi şaşırtmayacaktır.

Görünümünde büyük değişiklikler bulunmayan aracın 17 inç çaplı jantları, ön panjur ve tamponların orta kısımlarıyla aynı renge boyanış. Yan basamaklar, özel yakıt deposu kapağı, koyulaştırılmış arka camlar, çıkartılabilir sert tavan, stoplar için korumalar, gövde üstü grafikler ve özel logoları standart donanımında sunan Freedom Edition kırmızı, lacivert veya beyaz renklerde alınabiliyor.


Hem iki hem de dört kapılı versiyonları bulunan otomobilin iç mekanında deri döşeme ve açık renkli dikiş iplikleri haricinde koltuk sırtlıklarına eklenen özel logolar dikkat çekerken metal görünümlü kaplamalar direksiyon simidi, ön konsol ve kapı içlerinde yer alıyor.

Kaputu altında 285 beygir güç, 352 Nm tork üretebilen 3.6 litre hacimli v6 motor bulunan araç 0'dan 96 km/s sürate 8.4 saniyede ulaşabiliyor.

İki kapılı modeli 28.165, dört kapılısıysa 30.670 Dolar seviyesinden başlayan fiyatlardan satılacak olan Wrangler Freedom Edition için verilen ücretin 250 Dolar'ı Amerikan ordusu ile ilgili hayır kurumlarına bağışlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder