17 Nisan 2012 Salı

GMC Yukon ve Sierra Heritage Edition

 

GMC markasının 100. yılını kutlaması pek de görkemli geçmiyor. SUV model Yukon ve aynı temellerde yükselen büyük pick up Sierra'ya bu özel yaş kutlaması nedeniyle Heritage Edition isimli versiyonlar eklendi.

Yukon ve Yukon XL'in dış mekanında özel logolar dikkat çekerken iç mekanda 1912 model GMC marka ticari aracın resmedildiği logo koltuk kafalıkları ve paspaslarda görülebiliyor. Isıtılmış 1 ve 2. sıra koltuklar, elektrikli katlanabilen ikinci sıra koltuklar, ısıtmalı yan aynalar, elektrik ayarlı ön koltuklar ve otomatik açılıp kapanabilen bagaj kapağı gibi donanımlar standart olarak sunulan SLT-2 paketinde bulunurken 20 inç çaplı jantlar için ekstra bedel ödemek gerekiyor.


Donanımı daha zengin olan Sierra Heritage Edition'da da büyün logolar yerli yerinde dururken 20 inç çaplı jantlar standart olarak sunulmakta. Dış mekan krom paketini de özel versiyonla birlikte veren Sierra arka park sensörleri, geri görüş kamerası, kolay kapanabilen kilitlenebilir kasa kapağı, arka çamurluk üstü kaplaması, ayarlanabilir pedallar ve garaj kapısı uzaktan kumandasını standart olarak sunmakta.

Yukon modellerinde 1.970 Dolar karşılığında alınabilen paket Sierra'da 2.645 Dolar ödeyerek alınabilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder