10 Ağustos 2011 Çarşamba

Suzuki Swift Sport


Suzuki'nin sportif miniği Swift Sport daha da güçleniyor. 2011 Cenevre otomobil fuarında sergilenen S-Concept'ten esintiler taşıyan araç Frankfurt otomobil fuarı sırasında sergilenecek.

İnce kollu jantlar, koyulaştırılmış far grubu ve daha sportif tasarımlı bir ön tampona sahip olan aracın yürüyen aksamı da elden geçirilmiş. ESP ve 7 havayastığını standart donanımda sunacak olan otomobilin detayları önümüzdeki haftalarda belli olacak.

1.6 litre hacimli motoru 136 beygir güç, 160 Nm tork üretebilen araç 6 ileri vitesli manuel şanzımanla hem daha iyi performans hem de daha düşük yakıt tüketim değerini garanti ediyor.

8 yorum:

  1. seksi olmuş.atmosferik yerine turbo beslemeli küçük hacimli bir motor daha iyi olurdu.

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'de satılacak mı bu model Onur Bey? Satılacaksa fiyatıyla ilgili bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  3. Satılmaması talihsizlik olur. Gerçi şu anda üretilen Sport yok ama bence bu işe de yavaş yavaş geri dönmesi gerekiyor Suzuki'nin. 40.000 TL civarında bir fiyata getirebilirlerse satışlarından gayet mutlu kalırlar.

    YanıtlaSil
  4. Getirirlerse ciddi ciddi düşüneceğim bir araç olur. İzlenimi 'Olmuş bu ya' dedirtiyor.

    YanıtlaSil
  5. Bu kadar başarılı bir tasarım ve fiyat/performans oranına rağmen Swift'in ülkemizde ulaştığı satış rakamları cidden üzücü.Yollarda daha çok görülmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Sport modelinin yenisi de oldukça güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Onur bey bu model bu Belcika'ya getirilecek mi, bilginiz var mi?

    YanıtlaSil
  7. Evet, Avrupa'nın birçok pazarında satılacak. Bunlara Belçika da dahil.

    YanıtlaSil
  8. gerçekten harika görünüyor.

    YanıtlaSil